Aktuella jobb

FiDo är en arbetsplats med fokus på ett hållbart arbetsliv. Som konsult hos FiDo känner du dig sedd, uppskattad och ”rätt matchad” med det uppdrag du gör hos våra kunder, dvs du känner dig trygg med uppgiften och lagom utmanad genom möjligheten att utveckla din kunskap i branschen.

Konsulterna hos FiDo är en blandning av personer med konsultbakgrund och personer med specialistkunskap från branschen som vill testa på konsultlivet.
 Vi fokuserar på kompetensutbyte och varje persons vilja att utvecklas, vi tillämpar ett coachande förhållningssätt genom att vara varandras bästa bollplank. -”Jag har den här utmaningen just nu” – Hur skulle kollegorna tacklat det? Vi samlas i ”Hubbar” med olika fokus för att få nörda ner oss i speciella branschfrågor som vi har nytta av att ha koll på i våra uppdrag.

Hoppa på bussen! Vi är inte fler än att vi kan lära känna varandra. Vi har kul på jobbet och gillar att äventyra ihop.

Låter det spännande? Kontakta oss – vi är alltid intresserade av dig som kan vår nisch och vill hitta ett nytt sammanhang. Just nu har vi fler uppdragsförfrågningar än konsulter.

Aktuella jobb

Vill du utvecklas som affärs-och verksamhetskonsult inom betalningar?

Uppskattar du fokus på hög kompetens och genomförandekraft tillsammans med kunniga kollegor så kan detta vara en möjlighet för dig!

Nu söker vi fler kollegor som brinner för att utveckla bank och speciellt betalområdet hos våra kunder och kan ingå i vårt team av verksamhetsspecialister. Kanske är du konsult idag eller ser det som ditt nästa steg i din utveckling.

Har du inom betalområdet erfarenhet av affärsanalys, målbildsarbete, processutveckling, produktägarskap eller brinner du för förändringsledning? Då hoppas vi att du hör av dig!

Välkommen att ta kontakt med:

Aktuella jobb

Konsult med verksamhetskunnande inom försäkring/Liv och Pension

Uppskattar du att vara med och utvecklas i en verksamhet med fokus på hög kompetens och genomförandekraft tillsammans med kunniga kollegor och ett starkt nätverk inom vår bransch? Då kan FiDo vara något för dig!

Våra kunder värdesätter vårt djupa verksamhetskunnande inom Försäkring, Liv&Pension och nu söker vi fler kollegor som brinner för området och kan ingå i vårt team av verksamhetsspecialister.  

Du bör ha erfarenhet och kompetens inom Försäkring, Liv&Pension och de ökade kraven som ställs på automatisering och digitalisering och nya typer av försäkringslösningar samtidigt som det pågår en standardisering av marknadens försäkringssystem. Kanske är du konsult idag eller ser det som ditt nästa steg i din utveckling. Vi ser fram emot att höra av dig!

Välkommen att ta kontakt med: