Aktuella jobb

Konsult med verksamhetskunnande

Uppskattar du att vara med och utvecklas i en verksamhet med fokus på hög kompetens och genomförandekraft tillsammans med kunniga kollegor och ett starkt nätverk inom vår bransch? Då kan FiDo vara något för dig!

Våra kunder värdesätter vårt djupa verksamhetskunnande inom Liv&Pension och Bank och nu söker vi fler kollegor som brinner för området och kan ingå i vårt team av verksamhetsspecialister.  Kanske är du konsult idag eller ser det som ditt nästa steg i din utveckling. Har du erfarenhet och kompetens inom Liv&Pension, Privat-/företagsbank eller betaltjänster? Då hoppas vi att du hör av dig! 
Välkommen att ta kontakt med @Katrin Welin, eller fyll i intresseanmälan här på vår webb Se länk längre ner.


Konsult till vår satsning "Framtidssäkra kundmötet"

Kan du konsten att balansera digitalisering och regelverk för en bättre kundupplevelse?

 Vi söker nu fler entusiastiska affärs- och verksamhetsspecialister att leda spännande konsultuppdrag, med målet att framtidssäkra kundmötet för våra kunder inom bank och försäkring. 

Kundmöte, kundresa, kundupplevelse, customer experience, customer insight… kärt barn har många namn och utvecklingen går fortare än någonsin!

Vi söker därför dig med erfarenhet av t.ex. analys, processkartläggning eller genomförande. Du har drivit digitalisering, effektivisering, regelverksimplementering eller stakat ut riktningen genom att ta fram en långsiktig målbild för kundmötet. 
 Vi tror att agila termer som RTE, BO, PO eller Lean-agilt numera utgör din vardag. Eller så är IDD, MiFIDII, AML & SFDR skåpmat för dig, eftersom regelverk för ökat kundskydd står högt på agendan i vår bransch. Du är van att arbeta tvärfunktionellt och att få saker att hända, trots föränderliga förutsättningar. 
 Brukar du också få beröm för din förmåga att engagera flera delar av organisationen eller att få det krångliga att verka enkelt? Perfekt, vi vill gärna prata vidare med dig för att se om vi trivs ihop! Välkommen att ansöka via formuläret nedan eller ta kontakt med vår konsult Johanna.

Välkommen att hoppa på bussen! 

 FiDo är en arbetsplats med fokus på ett hållbart arbetsliv. Som konsult hos FiDo känner du dig sedd, uppskattad och ”rätt matchad” med det uppdrag du gör hos våra kunder, dvs du känner dig trygg med uppgiften och lagom utmanad genom möjligheten att utveckla din kunskap i branschen.

Konsulterna hos FiDo är en blandning av personer med konsultbakgrund och personer med specialistkunskap från branschen som vill testa på konsultlivet.
 Vi fokuserar på kompetensutbyte och varje persons vilja att utvecklas, vi tillämpar ett coachande förhållningssätt genom att vara varandras bästa bollplank. -”Jag har den här utmaningen just nu” – Hur skulle kollegorna tacklat det? Vi samlas i ”Hubbar” med olika fokus för att få nörda ner oss i speciella branschfrågor som vi har nytta av att ha koll på i våra uppdrag.

 Hoppa på bussen! Vi är inte fler än att vi kan lära känna varandra. Vi har kul på jobbet och gillar att äventyra ihop – vi siktar just nu på en Islandsresa till hösten.
 Låter det spännande? Kontakta oss – vi är alltid intresserade av dig som kan vår nisch och vill hitta ett nytt sammanhang. Just nu har vi fler uppdragsförfrågningar än konsulter.