Jobba på FiDo


På FiDo Consulting känner vi ett stort ansvar för de uppdrag vi åtar oss. Uppdrag hos våra kunder matchas med rätt person och rätt kompetens, på så sätt säkerställer vi både kundens och konsultens framgång och värnar om ett långsiktigt förtroende. 

Som konsult på FiDo behöver du kunna stå för kvalitet. Kvalitet uppnås dels genom din erfarenhet från arbete inom finansbranchen, dels genom att du som konsult arbetar med väl beprövade metoder som borgar för måluppfyllnad.

Som konsult hos FiDo ingår du i ett starkt nätverk. Vi har säljkraft  och mångåriga kontakter inom bank och finanssektorn. Vi fokuserar på att hitta de mest passande och intressanta uppdragen för våra konsulter inom vår nisch. 

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av att bli en av oss. Kanske är du redan konsult, eller så är du nyfiken på att bli konsult och har erfarenheter inom exempelvis:

 

  • Produktutveckling
  • Affärs- eller verksamhetsutveckling
  • Certifierad förändringsledare
  • Certifierad projekt- eller programledare
  • Agil coach
  • Kravledare eller processkartläggare

Svarar du ja på dessa fyra påståenden så tror vi att du är en person som skulle passa bra in i vårt konsultteam.

  • Du vill ha ett fritt arbete med utmaningar och du sätter en stolthet i att leverera det lilla extra. Du är en erfaren konsult eller så ser du att en roll som konsult är ditt nästa steg i karriären.
  • Du är bra på att förstå utmaningen, formulera målsättningen och motivera din omgivning att skapa framgång.
  • Du gillar att vara del av ett sammanhang med likasinnade konsulter där du kan dela erfarenheter och få stöd att utvecklas i ett tight gäng.
  • Du har din kunskapsbas inom bank och finans – närmare bestämt inom Betalningar & Liv och Pension. Du vill vara med och utveckla dessa spännande och snabbföränderliga områden. 

Exempel på roller vi söker

 

Intresserad av att ingå i ett engagerat och kunnigt konsultteam? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. 

Kul på jobbet

FiDo betyder "jag litar på", men för oss betyder det också "kul på jobbet". Vi tror på utbyte av erfarenheter både proffessionellt och vid sidan av. 

Finansloppet  - alltid där!

Miljöarbete, hållbarhet och engagemang för det samhälle vi verkar i.

Vi ser hållbarhet som centralt för vår verksamhet. Det handlar om hållbarhet både för oss som individer, i vårt arbetsliv i förhållande till resten av livet, men också att vi bidrar till hållbarhet i det samhälle vi verkar i. Du kan läsa mer om FiDo miljöarbete på sidan OM OSS.

Vi försöker engagera oss för hållbarhet på många sätt. Målsättningen är att vara praktiska i detta, eller som exemplena nedan bidra till sådant som vi gemensamt bestämt att vi tycker är viktigt.

Här följer några exempel:

Vi har i år stöttat Naturskyddsföreningens arbete med "rädda bina".

Vi valde FNs Hållbarhetsmål nr 3, God Hälsa och Välbefinnande samt nr 10, Minskad Ojämlikhet och bidrog genom gåvor till Röda Korset arbetet under coronapandemin och Childhood i deras arbete mot våld och sexuella övergrepp mot barn. Vi gav oss själva och våra kunder en julklapp genom att stödja Musikhjälpen - För en värld utan barnarbete.

Eftersom Finansloppet blev intställt 2020 så beslutade vi oss för att springa ändå, anmälningsavgifter för oss själva och anhöriga blev till ett ytterligare bidrag till Röda Korsets Coronaarbete.

Tidigare har vi bland annat utmanat oss själva, våra kunder, leverantörer och partners  - alla "FiDo-Friends" att att följa med i vår "minska på engångsplasten-utmaning". 

Plogging, vi gå-sprang och plockade plast i 40 minuter. En av våra vägar var sedan betydligt renare inför vintern, Hagbytippen i Täby gjorde tumme upp och fixade sorteringen.