Är du vår nya kollega?

 

Nu söker vi en affärskonsult inom Liv och Pension!
Som affärs- och verksamhetskonsult hos oss på FiDo blir du en del av ett tryggt och engagerat team som ingår i ett starkt nätverk med mångåriga kontakter och högintressanta uppdrag inom bank och finanssektorn.

Nu söker vi dig som brinner för området liv och pension! Kanske är du konsult idag eller ser det som ditt nästa steg i din utveckling. Har du erfarenhet och bakgrund från privat-/företagsbank eller betal-/försäkringstjänster? Då kanske det är just dig vi söker! Varmt välkommen med din ansökan. Kontakta oss eller skicka din intresseanmälan via formuläret längre ned i scrollen.

Jobba på FiDo

På FiDo Consulting känner vi ett stort ansvar för de uppdrag vi åtar oss. Uppdrag hos våra kunder matchas med rätt person och rätt kompetens, på så sätt säkerställer vi både kundens och konsultens framgång och värnar om ett långsiktigt förtroende. 

Som konsult på FiDo behöver du kunna stå för kvalitet. Kvalitet uppnås dels genom din erfarenhet från arbete inom finansbranchen, dels genom att du som konsult arbetar med väl beprövade metoder som borgar för måluppfyllnad.

Som konsult hos FiDo ingår du i ett starkt nätverk. Vi har säljkraft  och mångåriga kontakter inom bank och finanssektorn. Vi fokuserar på att hitta de mest passande och intressanta uppdragen för våra konsulter inom vår nisch. 

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av att bli en av oss. Kanske är du redan konsult, eller så är du nyfiken på att bli konsult och har erfarenheter inom exempelvis:

 

  • Produktutveckling
  • Affärs- eller verksamhetsutveckling
  • Certifierad förändringsledare
  • Certifierad projekt- eller programledare
  • Agil coach
  • Kravledare eller processkartläggare

Svarar du ja på dessa fyra påståenden så tror vi att du är en person som skulle passa bra in i vårt konsultteam.

  • Du vill ha ett fritt arbete med utmaningar och du sätter en stolthet i att leverera det lilla extra. Du är en erfaren konsult eller så ser du att en roll som konsult är ditt nästa steg i karriären.
  • Du är bra på att förstå utmaningen, formulera målsättningen och motivera din omgivning att skapa framgång.
  • Du gillar att vara del av ett sammanhang med likasinnade konsulter där du kan dela erfarenheter och få stöd att utvecklas i ett tight gäng.
  • Du har din kunskapsbas inom bank och finans – närmare bestämt inom Betalningar & Liv och Pension. Du vill vara med och utveckla dessa spännande och snabbföränderliga områden. 

Dessa roller söker vi nu:

 

Intresserad av att ingå i ett engagerat och kunnigt konsultteam? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. 

Finansloppet

FiDo betyder "jag litar på", men för oss betyder det också "kul på jobbet". Vi tror på utbyte av erfarenheter både proffessionellt och vid sidan av. 

Finansloppet 2019

Hållbarhet och engagemang

År 2020 har vi enats om att stödja FNs Hållbarhetsmål nr 3, God Hälsa och Välbefinnande samt nr 10, Minskad Ojämlikhet. Detta planerar vi göra genom volontärarbete samt ekonomiskt bidrag till Röda Korset.

Eftersom Finansloppet blev intställt 2020 så beslutade vi oss för att springa ändå, anmälningsavgifter för oss själva och anhöriga blev till ett ytterligare bidrag till Röda Korsets Coronaarbete.

Under hösten 2019 utmanade vi oss själva, våra kunder, leverantörer och partners  - alla "FiDo-Friends" att att följa med i vår "minska på engångsplasten-utmaning". 

FiDo kickde in hösten med en Plogging, innan möte och middag gå-sprang vi och plockade plast i 40 minuter. En av våra vägar är nu betydligt renare inför vintern, Hagbytippen i Täby gjorde tumme upp och fixade sorteringen. 

Följ oss på LinkedIn för uppdateringar!